Bootplaats

Indien u een (speed)boot mee wilt brengen kunt u, indien beschikbaar, onze bootplaats in de campinghaven bij ons reserveren. Verhuur is vanaf de aankomst-zaterdag (vanaf 16u00) tot de vertrek-zaterdag (tot 10u00) en bedraagt in het hoogseizoen € 150,- per week en buiten het hoogseizoen € 115,- per week en dient u aan ons te voldoen. Uiteraard stellen wij hiervoor een contract op. De sleutel van het havenhek is tegen €20,- verkrijgbaar bij de receptie op vertoon van het contract & voucher.

Mocht onze bootplaats niet meer beschikbaar zijn, dan dient u zelf bij de receptie een havenplaats aan te vragen. De kosten die hieraan verbonden zijn dient u bij de receptie te voldoen.

Voor elk motorboot langer dan 2,5 meter is een vergunning (sticker met een nummer) nodig. Dit kan digitaal aangevraagd worden middels een mail naar info@autoritabacinoceresio.it.

Gevraagde documenten: kopie registratie boot (beide zijden) + verzekering in het Italiaans met een max. schadevergoeding van 5 miljoen euro, ID bewijs of paspoort en kopie vaarbewijs (beide zijden). Na aanvraag zijn de stickers af te halen bij de receptie van de camping.

Wilt u over het meer naar Zwitserland varen, dan dient u langzaam langs de douanepost te varen (is rechts van het Meer).

Meer informatie over wat er allemaal nodig is voor het varen in Italië vind u op:
http://www.anwb.nl/water/varen/buitenland/italie

* Volgens de Italiaanse wet moet u in het bezit zijn van een Internationaal Vaarbewijs (ICC) zodra er een motor achter de boot hangt van 5pk of meer. Dit kunt u regelen via Stichting VAMEX telefoonnummer 088-4564567 of www.vamex.nl. Als u met een motorboot onder Italiaanse vlag vaart (huurboot) heeft u een vaarbewijs nodig wanneer de boot meer dan 29,5 kW (40pk) motorvermogen heeft.

Zie hieronder de situering van onze bootplaats in de campinghaven: